Privatumo politika

UAB Briox Lithuania saugo ir gerbia jūsų privatumą.

Privatumo politika ir Paslaugų teikimo sąlygos nurodo kokiu pagrindu mes tvarkome asmens duomenis, kuriuos renkame patys ar jūs perduodate mums. Norėdami apie tai sužinoti daugiau prašome įdėmiai susipažinti su žemiau pateikta informacija.

Šalys ir atsakomybės tvarkant asmens duomenis

Vadovaujantis Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu (2018), duomenų valdytojas yra UAB Briox Lithuania, Gedimino per. 44A, Vilnius, Lietuva, kuri teikia buhalterinės apskaitos programinės įrangos paslaugas internetu (toliau Paslaugos).

„Briox“ renka jūsų asmens duomenis

Viena iš Paslaugų teikimo dalių yra duomenų apie įmones ar fizinius asmenis kaupimas. Duomenis gali sudaryti asmeninė informacija, padedanti identifikuoti asmenį, pvz. vardas/pavardė, telefono numeris, el.pašto adresas, banko sąskaitos informacija, mokesčių mokėtojo informacija, apskaitos ar kita finansinė informacija.

„Briox“ renkami duomenys

Mes galime rinkti ir tvarkyti šiuos jūsų duomenis:

  • Informaciją, kurią pateikiate mums pildydami formas ir naudodamiesi mūsų paslaugomis internetinėje svetainėje www.briox.lt. Tai yra informacija, kurią jūs pateikiate registruodamiesi į svetainę, užsakydami paslaugas, įkeldami informaciją ar pateikdami prašymą dėl paslaugų teikimo ateityje. Mes taip pat galime paprašyti jūsų pateikti informaciją, kai pranešate apie problemas mūsų svetainėje.
  • Jei jūs susisiekiate su mumis, bendravimo metu pateikta informacija gali būti išsaugota.
  • Mes turime teisę paprašyti sudalyvauti apklausoje, kurią organizuojame tyrimo tikslais, tačiau jūs neprivalote joje dalyvauti, jei nenorite.
  • Mokėjimų, kurie yra vykdomi per mūsų sistemą ir reikalingi užsakymų vykdymui, detalės.
  • Informacija apie jūsų lankymąsi mūsų interneto svetainėje, pvz. vietos nustatymas, duomenų srautas ir kt. dėl sąskaitos pateikimo ar kitų priežasčių.
  • Informacija, kurią jūs pateikiate kandidatuodami į laisvas darbo vietas „Briox“ įmonėje.
  • Jūs visada turite teisę rinktis ar pateikti savo asmens duomenis įmonei „Briox“, tačiau jų nepateikus, mes negalėsime jums teikti Paslaugų.

Kodėl mes renkame asmens duomenis?

„Briox“ renka jūsų asmens duomenis, kad galėtų teikti jums Paslaugas, įvykdyti įsipareigojimus jums, numatytus Paslaugų teikimo sąlygose, kad suteiktų kuo geresnę vartotojo patirtį naudojantis mūsų Paslaugomis ir interneto svetaine. Taip pat šie duomenys mums reikalingi, kad galėtumėme jus identifikuoti, aptarnauti jūsų paskyrą, atlikti statistiką bei tiesioginės rinkodaros tikslais, kurios jūs galite atsisakyti. Asmens duomenys, kurie renkami Paslaugų užsakymo metu yra būtini užsakymo vykdymui, sąskaitos pateikimui bei prisijungimo duomenų suteikimui. Visi renkami asmens duomenys yra būtini, kad galėtumėme suteikti jums prieigą naudotis mūsų Paslaugomis, stebėti jūsų veiklą mūsų sistemoje, identifikuoti jus ir kitus mūsų sistemos klientus ir vartotojus. Naudodamiesi programėle „Briox Scanner App“ jūs suteikiate „Briox“ teisę prisijungti prie jūsų mobilaus įrenginio kameros ir nuotraukų galerijos, kad galėtumėte įkelti nuotraukas į sistemą. Informacija, kurią pateikiate susisiekdami su mumis bet kuriuo bendravimo kanalu yra saugoma tam, kad galėtumėme susisiekti su jumis ir tobulinti teikiamas Paslaugas išvengdami pasikartojančių klausimų.

Kur yra saugomi asmeniniai duomenys?

Visa informacija, kurią jūs pateikiate mums, yra laikoma apsaugotuose serveriuose. Bet kokie mokėjimai bus užkoduoti naudojant saugų kriptografinį protokolą SSL. Jei jums buvo suteiktas slaptažodis ar patys jį pasirinkote, kad matytumėte tam tikrą informaciją, žinokite, kad esate atsakingi, jog slaptažodis nebūtų atskleistas kitiems asmenims ir privalote užtikrinti slaptažodžio saugumą.

Jūsų informacijos atskleidimas

Jūsų duomenimis gali būti pasidalinta su trečiosiomis šalimis ES/ EEE ir už jų ribų naudojant programas ar atskiras jų funkcijas, esančias „Briox“ sistemoje.

Trečios šalys turi atitinkamų įsipareigojimų dėl jūsų duomenų tvarkymo, kuris buvo mūsų suderintas su jumis ir nurodomas Duomenų tvarkymo sutartyje. Jūsų, kaip kliento, asmens duomenys gali būti renkami trečios šalies. Esant poreikiui, mes galime pasidalinti jūsų duomenimis su kitomis „Briox“ grupės įmonėmis, kad užtikrintumėme savo Paslaugų teikimą ir įsipareigojimų jums vykdymą. Jei jūs pageidausite kitos sistemos integracijos su „Briox“ paskyra, mes pasidalinsime jūsų duomenimis su šalimi, kuri dalyvaus integracijoje jei jie pateiks užklausą su jūsų leidimu.

Kiek laiko yra saugomi jūsų duomenys?

„Briox“ saugo jūsų duomenis tol, kol esate mūsų klientas arba tol, kol juos būtina laikyti pagal numatytas taisykles. Nutraukus sutartį, „Briox“ ištrins ar nuasmenins jūsų informaciją prieš tai informavę jus, nebent teisės aktuose yra numatyta kitaip ar įpareigojo teismas arba kita institucija.

Jūsų informacija gali būti saugoma dėl saugumo ar ekonominių priežasčių. Kaip ilgai jūsų informacija, kaip vartotojo, bus saugoma priklauso nuo to, kokiu tikslu ji buvo renkama. Informaciją sistemoje galime ištrinti mes arba jūs, o ten, kur jums nėra techninių galimybių ją ištrinti, jūsų sistemos administratorius turi pranešti apie tai mumis. Informacija, kuri renkama susisiekiant jums su mumis, yra saugoma tol, kol įvykdome savo įsipareigojimus jums kaip klientui.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę nesutikti su duomenų tvarkymu tikslinės rinkodaros tikslais. Mes dažniausiai informuojame jus prieš tvarkydami duomenis šiuo tikslu. Atsisakyti duomenų naudojimo tikslinės rinkodaros tikslais galite bet kuriuo metu, susisiekę su mumis info@briox.lt.

Mūsų svetainėje gali būti talpinamos nuorodos su informacija, susijusia su mūsų partneriais, reklama ar grupės įmonėmis. Sekdami nuorodomis turite žinoti, kad kitos internetinės svetainės turi savo privatumo politikos taisykles ir mes už jas neatsakome. Rekomenduojame susipažinti su jų taisyklėmis prieš pateikiant bet kokius asmens duomenis tose svetainėse.

Užsiregistravę “Briox“ sistemoje jūs turite žinoti, kad:

  • Turite teisę gauti mūsų sistemoje saugomų jūsų asmens duomenų ir kitos papildomos informacijos kopiją.
  • Kai kuriais atvejais, turite teisę perkelti savo asmens duomens.
  • Turite teisę pareikalauti nedelsiant ištaisyti klaidingus duomenis apie jus.
  • Jūs turite teisę „būti pamirštas“, bet duomenys negalės būti ištrinti tol, kol neįvykdysime visų savo įsipareigojimų jums arba jei yra tam prieštaraujantis įstatymas ar kokia nors institucija.
  • Jei manote, kad nėra teisinio pagrindo laikyti duomenis neištrintus, tuomet galite kreiptis į VDAI.

Privatumo politikos taisyklių pokyčiai

Informacija apie bet kokius Privatumo politikos taisyklių pokyčius ateityje bus skelbiama šiame puslapyje ir siunčiama jums el. paštu, esant galimybei.

Kontaktai

Klausimai, komentarai ir užklausos dėl Privatumo politikos turi būti siunčiami el.paštu info@briox.lt

 

Priedas Nr. 1
Asmens duomenų kategorijos

Veiksmas/ vieta Informacijos tipas Asmens duomenys Teisinis pagrindas
Paslaugos užsakymas  Informacija apie įmonę Pavadinimas
Telefonas
Adresas
Pašto kodas
Miestas
Šalis
 Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
 Kontaktiniai duomenys Vardas
Pavardė
El. paštas
 Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Paslaugos vartotojas  Kontaktiniai duomenys Vardas
Pavardė
El. paštas
 Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Prisijungimo duomenys El. paštas Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Identifikavimas internete IP adresas Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Programėlės duomenys Nuotraukos Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Susisiekimo forma svetainėje Kontaktiniai duomenys El. paštas
IP adresas
Naršyklės identifikavimo simbolių seka
Laiko žyma
Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Bendravimas el.paštu Kontaktiniai duomenys Vardas
EL.paštas
Naudotojo ID (galimas)
Telefono numeris (galimas)
Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Informacija apie įmonę Įmonės pavadinimas
Įmonės kodas
Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Pavadinimas Laisvos formos žinutė* Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Bendravimas telefonu Kontaktiniai duomenys Vardas
El. paštas
Naudotojo ID
Telefono numeris
Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti
Informacija apie įmonę (galima) Įmonės pavadinimas
Įmonės kodas
Sutartyje nurodytiems įsipareigojimams įvykdyti

*Savarankiškai jūsų įvesta informacija su asmens duomenimis arba be jų.

Priedas Nr.2
Asmens duomenų sub-tvarkytojai

Tvarkomi duomenys Tiekėjas Vieta
Bendravimas gyvo pokalbio internete žinutėmis Tawk
Bendravimas el.paštu (klientų aptarnavimas) Google G-suite USA
Bendravimas el.paštu (informacijos siuntimas) Mailchimp USA
Bendravimas telefonu Hybra UC Švedija
Duomenų laikymas Amazon Web Services Švedija, Airija, Vokietija